İZMİR / BAYRAKLI - Ömer Özkan İlkokulu

May

23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI  Günü nedeniyle yapılan İlçemiz Anasınıfları arası resim yarışmasında okulumuz anasınıfı öğrencisi Nilsu DEMİRASLAN ilçe Birincisi olarak okulumuzu gururlandırmıştır.Öğrencimizi, öğretmenini ve yetişmesinde emeği geçen ailesine teşekkür ederiz.

Mrt

12 Mart İstiklal Marşının Kabulü ve Mehmet Akif ERSOY'u Anma Günü dolayısıyla Bayraklı ilçe Milli Eğitim Müdürlüğünce yapılan ilkokullar arası ressim yarışmasında okulumuz  4/B sınıfı öğrencisi Çınar OĞUZHAN 3. olmuştur. Öğrencimizi, öğretmenimizi ve ailesini tebrik ederiz.Başarıların daim olsun Çınar.

Kas

Okulumuz üçüncü sınıf zümresinin hazırlamış oldukları "Bugünden düne" konulu Nostaljik Müzemiz bugün açılacaktır. Kendimizden; çocukluk, gençlik yıllarımızdan pekçok eşyayı birarada göreceğimiz;  çocuklarımızda inovasyon, bilimsel merak.. duygularını geliştirecek olan müzemize tüm paydaşlarımız, velilerimiz davetlimizdir.Sergi 7-8 Kasım 2023 tarihlerinde saat 10:00 - 16:30 saatleri arasında gezilebilecektir.