İZMİR / BAYRAKLI - Ömer Özkan İlkokulu

Ömer Özkan İlkokulu

Manavkuyu Mh. 248 Sokak No3 Bayraklı / İzmir
Vizyon
Bilgiye ulaşma yollarını bilen, edindiği bilgiyi hayata geçirebilen, özgüveni yüksek, soran sorgulayan, düşünebilen bireyler yetiştiren örnek bir eğitim yuvası olmak istiyoruz.
Misyon
Toplumsal değerlere saygılı, hoşgörülü, duyarlı, empati yapabilen, benlik saygısı gelişmiş, toplumsal barışı önemseyen, ben değil biz bilinci ile hareket eden mutlu bireyler yetiştirmek için varız.
Öğretim Şekli :İkili Öğretim
Otobüs-Dolmuş-Metro
Yerleşim Yeri
Okulumuz Bayraklı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile aynı bahçededir. Çamkıran Pazar Yeri´nin karşısında, Tınaztepe GALEN Hastanesinin bir alt sokağındadır.
Okulumuz metropol ilçe Bayraklı´da, Çamkıran mevkiindedir.
Yurtdışı Proje Faaliyetleri
2018 Yılında "Çocuğun Dili Oyundur, Eğitimde Oyunlaştırma Modeli" Erasmus+ KA101 projesi gerçekleştirilmiştir. 2021 Erasmus+ Okul Eğitimi Akreditasyonu (İspanya Barselona Escola Municipal Salvador LLoped Granollers'ta İş Başı Gözlem yapılmıştır.)