İZMİR / BAYRAKLI - Ömer Özkan İlkokulu

Mrt

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü dolayısıyla okulumuzda öğrenci, öğretmen ve velilerimizin katılımıyla Çanakkale Zaferinin 109. yılı kutlandı, Anadolu'nun yurt kılınması ve ebedi yurt olarak nesilden nesile bırakılmasında geri dönmeyi düşünmeden canını feda eden tüm şehitlerimiz saygı ve minnetle anıldı.

Mrt

12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulu ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü törenimi öğrencilerimiz, öğretmenlerimiz ve velilerimizin katılımıyla gerçekleştirilmiştir.

Şbt

İzmir İl Milli Eğitim Müdürlüğü İlk Yardım Eğitmeni  Ayhan ARI tarafından 38 velimize ve 65 öğrencimize İlk Yardım Eğitimi verilmiştir. İlk Yardım Eğitmeni Ayhan ARI'ya emeği için teşekkür ederiz.

Ara

12-18 Aralık tarihleri arasında Yerli Malı Haftası kutlamaları yapıldı. Bu yıl farklı olarak ülkemizin gururu yerli üretim TOGG okul bahçemize getirilerek öğrencilerimizle buluşturuldu. Yerli mühendisler, işçi ve girişimcilerimizce üretilen TOGG'u inceleyen çocuklar gururlandı ve mutlu oldular. Ufukları ve gelecek hayellerinin şekillenmesinde önemli katkısı olacaktır. Sınıflarımızda yerli malı ile ilgili bilgilendirmeler, koridorlarda panolar öğretmenlerimizce hazırlanarak yerli üretim ve yerli malı tüketiminin önemi kavratılmaktadır.

Kas

Baraklı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından ilçemiz okulları arasında yapılan resim, şiir, kompozisyon yaışmaları sonuçlanmıştır. Yarışmada şiir dalında okulumuzu temsil eden  3/B sınıfı öğrencimiz Sezgin Güney KALKAN ilçe 3. sü olmuştur. Öğrencimizi tebrik ederiz.

Kas

10 KASIM ATATÜRK'Ü Anma Günü nedeniyle yapılan İlçemiz Anaokulları arası resim yarışmasında okulumuz anaokulu öğrencisi Nilsu DEMİRASLAN canlı performaslar neticesinde 2. olarak okulumuzu gururlandırmıştır.Öğrencimizi, öğretmenini ve yetişmesinde emeği geçen ailesini tebrik ediyoruz.

Kas

10 Kasım Saat 09:05'te tüm yurtta olduğu gibi okulumuzdada sirenler çaldı, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'mızın okunmasıyla başlayan Ulu Önder Mustafa Kemal ATATÜRK'ün vefatının yıl dönümünde anma töreni düzenlenmiştir.

Kas

Okulumuz 3/B sınıfı öğrencisi Sezgin Güven KALKAN 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı İlçe Şiir Yazma yarışmasında İlçe birincisi, Anaokulumuz öğrencisi Nilsu DEMİRASLAN canlı resim yarışması performansı ile ilçe birincisi olmuşlardır. Öğrencilerimizi, Öğretmenlerini ve ailelerini tebrik ederiz.Bizlere yaşattıkları gurur için teşekkür ederiz.

Ekm

29 Ekim Pazar günü okulumuzda öğrenci, öğretmen, veli ve vatandaşlarımızın katılımı ile kortej yürüyüşü gerçekleştirilmiştir. Sonrasında okul bahçemzide öğrencilerimizin birbirinden harika gösterilerini izledik. Cumhuriyetimizin 100. yılını coşku ve heyecanla kutladık. Nice 100 yıllara Yaşasın Cumhuriyet

Depremzede kardeş okulumuzu ziyaret ettik.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımızı coşkuyla kutladık.